Betaalmogelijkheden

  

Met iDEAL kunt u bij Topcartridge.nl uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Vervolgens kiest u uw bank en loopt u de procedure door om de betaling te verrichten. Zodra de betaling voltooid is krijgt Topcartridge.nl daar direct een melding van zodat wij de bestelling meteen kunnen versturen. De betaling is meteen zichtbaar op uw rekeningoverzicht.
Via PayPal kunt u snel en veilig online betalen met een creditcard of bankrekening. Als u een betaling via PayPal doet, krijgt Topcartridge.nl bovendien nooit uw financiële gegevens te zien, zoals uw creditcard- of bankrekeningnummer.

Om een betaling via PayPal te kunnen verrichten, moet u een PayPal rekening hebben. Om een rekening te openen kun u zich hier aanmelden.
Voor onze klanten uit België bieden wij Bancontact aan als betaalmogelijkheid.
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om via bovenstaande mogelijkheden te betalen, dan kunt u ook vooraf per overboeking aan uw betaling voldoen. Let echter wel op, dat hierbij vertraging optreedt in het verzendproces, wij nemen namelijk pas een bestelling in behandeling wanneer de betaling is ontvangen op ons rekeningnummer. Onze bankgegevens die benodigd zijn bij vooruitbetalingen krijgt u via de e-mail van uw bestelling of vindt u hier.
Bedrijven kunnen bij Topcartridge.nl gemakkelijk hun producten bestellen en de betaling achteraf voldoen. U ontvang dan een e-mail met een link waarmee u de factuur kunt voldoen. Wanneer u als bedrijf interesse heeft in één of meerdere producten en in deze betaalmethode neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.


(Nog niet beschikbaar) Eenvoudig achteraf betalen – Billink (Nederland)

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Uw bestelling ontvangt u in huis en u betaalt achteraf. Namens Billink ontvangt u een factuur welke u binnen 14 dagen kunt betalen. Wel zo handig!
Hulp nodig?

Hulp nodig?

WhatsApp ons via 0613593406