Inktcartridges

Wilt u voordelig printen en zoekt u inktpatronen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Topcartridge.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruim assortiment goedkope cartridges en toners van ons eigen huismerk. Deze zijn compatible met printers van alle bekende merken, zoals BrotherCanonEpsonHP en Lexmark.

Onze webshop is overzichtelijk ingedeeld, zodat u snel vindt wat u zoekt. U klikt hieronder simpelweg op de merknaam van uw printer, waarna alle goedkope cartridges van ons huismerk die voor dit printermerk geschikt zijn in beeld komen. Vervolgens selecteert u het cartridgenummer dat u nodig hebt. Weet u niet precies welke inktpatronen in uw printer gaan? Kijk dan op uw printer, er zit vaak een sticker die aangeeft voor welke type cartridges uw printer geschikt is. Komt u er daarna nog niet uit, stuur ons een bericht met het merk en type van uw printer en wij zoeken het graag voor u uit.

De cartridges en toners van ons huismerk zijn ISO-gecertificeerd en staan garant voor gebruiksgemak en een hoge afdrukkwaliteit. Ze bevatten over het algemeen meer inkt dan de originele, waardoor ze langer meegaan en u extra veel prints kunt maken. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten bieden we u bovendien 100% garantie op de werking. Ons huismerk bestaat uit een assortiment met één van de goedkoopste cartridges en toners van Nederland. Inktpatronen met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Topcartridge.nl staat voor hoogwaardige producten tegen zeer goede prijzen.

Zoals al aangegeven behoort ons huismerk tot de goedkoopste cartridges. Daarbij kunt u bij ons vertrouwen op veel bestel- en betaalgemak, gratis verzending bij orders van €40 of meer, ontvangst van uw artikelen binnen één of twee werkdagen en een goed bereikbare klantenservice die u graag verder helpt. Topcartridge.nl, de goedkoopste cartridges met de beste kwaliteit en een uitstekende service.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

WhatsApp ons via 0613593406