Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat u niet tevreden bent over uw ontvangen product(en). U heeft dan het recht om uw besteling, na ontvangst, binnen 14 dagen, zonder opgaaf van redenen te annuleren en uw product(en) als retour aan te melden. Na het aanmelden heeft u 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. Het is niet verplicht maar wij adviseren u om uw product(en) pas retour te sturen nadat u een retourbericht van ons heeft ontvangen. Na aanmelding van uw retour storten wij binnen 14 dagen het complete factuurbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) op uw rekening. Stuurt u een deel van uw bestelling retour dan krijgt u alleen het bedrag van uw retour gestuurde product(en) terug.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Zie voor uitgebreide uitleg het kopje "Retourneren" op onze FAQ pagina.

Vul hieronder uw gegevens in of download het heroepingsformulier. U bent niet verplicht om het heroepingsformulier te gebruiken. Voor een snelle en soepele afhandeling geniet het aanvragen via deze pagina de voorkeur.

Let op: Het is niet verplicht maar wij adviseren u om uw product(en) pas retour te sturen nadat u een retourbericht van ons heeft ontvangen.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

WhatsApp ons via 0613593406