Retourneren & Ruilen

Retourneren


Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Bent u onverhoopt niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u uw bestelling retour sturen. U heeft recht op een bedenktijd van 14 dagen. Na ontvangst van uw bestelling heeft u dus 14 dagen om te besluiten of u het product wilt houden of retourneren. Wanneer u besluit het product te retourneren, dient u dit binnen de bedenktijd van 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Nadat u het kenbaar heeft gemaakt ontvangt u van ons binnen 24 uur een bevestiging en heeft u na onze bevestiging 14 dagen om uw retourzending aan ons te retourneren. 

Nadat u het kenbaar heeft gemaakt ontvangt u van ons binnen 14 dagen het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) teruggestort op uw bankrekeningnummer, mits het product in goede orde is ontvangen.

Stuurt u een deel van uw bestelling retour dan krijgt u alleen de kosten terug voor het product dat u retour heeft gestuurd.

Verzendkosten voor retourzendingen naar ons zijn voor uw eigen rekening, deze kosten zijn € 6,50. Zie PostNL website.

Let op: U als consument draagt het risico voor de retourzending, wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.


Wanneer u gebruik wenst te maken van uw bedenktijd, dient u de volgende stappen te volgen;


1). Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op via info@topcartridge.nl of het contactformulier. Vermeld daarbij uw;


Naam

Factuur of bestelnummer

Reden van retour (optioneel)

Bankrekeningnummer


2). Nadat u een bevestiging van ons heeft gehad stuurt u uw product binnen 14 dagen naar ons retour. U dient tevens een kopie van de factuur mee te sturen met daarop duidelijk uw bankrekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten.


3). Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op uw bankrekeningnummer.


Belangrijke info retourzendingen;


  • De gesealde verpakking van cartridges en toners is belangrijk. Deze producten dienen daarom onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn.
  • Indien een verpakking of product toch beschadigd is, kan Topcartridge.nl na ontvangst het product weigeren en geen vergoeding toe kennen of slechts een deel van het bedrag vergoeden. Zorg er daarom voor dat uw zending voldoende beschermd is.
  • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking of op het product.
  • Verpak de producten die retour gaan in een doos om beschadiging tijdens transport te voorkomen.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd. Is dit niet het geval dan zullen wij deze kosten inhouden op het terug te storten retour bedrag.


Uitgesloten van retourneren zijn;


  • Producten die beschadigd of defect geraakt zijn door invloeden* van buitenaf. Denk hierbij aan valschade, waterschade, etc. etc. etc. *hiermee worden invloeden bedoeld die plaatsvinden nadat u de producten in ontvangst genomen heeft. Is het product beschadigd tijdens het transport van ons naar u toe en dus voordat u het in ontvangst heeft genomen, neem dan gerust contact met ons op voor een oplossing.
  • Aangebroken beschermende (gesealde) verpakkingen van cartridges en toners.
  • Producten die niet gekocht zijn bij Topcartridge.nl.
  • Producten die gebruikt zijn.


Cartridges en toners zijn na opening beperkt houdbaar en kunnen gevoelig zijn voor stof, vingerafdrukken en (zon)licht. De verpakking van een cartridge of toner is daarom belangrijk voor de houdbaarheid en kwaliteit van het product. Deze zijn hierdoor vaak verzegeld, vacuüm verpakt of verpakt in stof/lichtdicht materiaal. Dit soort verpakkingen zijn na het openen niet meer te herstellen.


Voorbeeld;


U pakt het product uit en tijdens installatie komt u erachter dat het niet past en deze niet geschikt is voor uw printer. U heeft dan geen recht op een retourzending omdat u het product eerst had kunnen controleren voordat u het uit zijn beschermende en doorzichtige verpakking haalt.


Zit het product in een doos dan mag u de doos openen en het product uit de doos nemen en het product vergelijken met het oude product. Tevens kunt u controleren of de (type)nummers overeen komen met het oude product en kunt u controleren of de bestelde cartridge geschikt is voor uw printer. Om deze controles uit te voeren is openen van de beschermende doorzichtige verpakking niet nodig. Heeft u de controles gedaan en u komt er achter dat de cartridge en/of toner niet geschikt zijn en de beschermende verpakking is onaangebroken dan heeft u wel recht op een retourzending.


Ruilen


Het kan natuurlijk gebeuren dat u een onjuist product heeft ontvangen of besteld. Heeft u van ons een verkeerd product ontvangen dan zorgen wij ervoor dat u het juiste product krijgt en zijn de kosten die daaruit vloeien uiteraard voor onze rekening.


Heeft u een verkeerd product besteld dan adviseren wij u om het juiste product opnieuw te bestellen in onze webshop. U geeft dan in het opmerkingen veld aan dat het om een ruiling gaat en vermeld daarbij uw oude bestelnummer. Wij zullen u een retour label sturen zodat u de producten terug kan sturen. De kosten voor het terugsturen bedragen € 6,50. Zie PostNL website. Zodra wij de producten hebben ontvangen storten wij meteen het complete factuur bedrag op uw rekening.

De waardering van www.topcartridge.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 248 reviews.
Selecteer uw merk

Hoge kwaliteit inkt cartridges voor een goede prijs.

Uw printer moet zo lang mogelijk betaalbaar zijn. Dit vereist niet alleen hoogwaardige technologie, maar ook inkt cartridges die lang en goed blijven werken. In tegenstelling tot de originele inkt cartridges zijn onze inkt cartridges wel volledig met inkt gevuld. Als u goedkope inkt cartridges bij Topcartridge.nl koopt, ontvangt u hoogwaardige cartridges tegen lage prijzen. Bovendien staat bij Topcartridge de klanttevredenheid centraal. Heeft u een vraag of een opmerking neem gerust eventjes contact met ons op.

Ook uw toner besteld u bij Topcartridge.nl.

Toners worden steeds populairder, omdat een vergelijking tussen inkjetprinters en laserprinters heeft aangetoond dat de aanschaf van een inkjetprinter in eerste instantie goedkoper lijkt, maar op het tweede gezicht al snel aantoont dat de aanschaf van een laserprinter de moeite waard is, met name wanneer u veel afdrukken maakt. Bovendien behoren de prijzen die wij hanteren tot de laagste van Nederland, zo kunt u als klant optimaal profiteren. 

Gemakkelijk de passende cartridge of de toner vinden?

Om de passende cartridge of toner voor uw printer te vinden, selecteert u via de keuzehulp boven aan deze pagina uw merk printer. Vervolgens selecteert u het type en het model van uw printer. Tevens kunt u ook gemakkelijk zoeken op cartridge of tonernummer. Op deze manier vind u gemakkelijk de juiste cartridge of toner voor uw printer.

 

 

Laagste Prijs Garantie

 

Bij Topcartridge.nl profiteert u altijd van de beste prijs, wij bieden dan ook de Laagste Prijs Garantie. Mocht u toch nog een product elders goedkoper tegenkomen, laat ons dit dan weten!

 

Gemakkelijk en veilig betalen

 

Bij Topcartridge.nl kunt u gemakkelijk betalen via iDEAL, PayPal, Bancontact
of bankoverschrijving. Betalen bij ons doet u altijd via een veilige SSL-verbinding.

 

Super snelle verzending

 

Als u voor 17:00 uur heeft besteld en er onderweg geen problemen voordoen dan kunt u uw bestelling morgen in huis verwachten.